Hopp för avtagande hårväxt!


Det finns massa trådar här om specifika preparat när man börjar bli lite tunnhårig, finasteride som är en tablett som hjälper återväxt och minoxodil (nåt sånt) som är en spray som ska sakta ner det hela. Det finns ju även lite plantat osv. Jag ska ställa en fråga och sen mina slutsatser av att ha testat. Börjar med frågan: Jag läste om operationer och såg fina resultat men i mitt fall när det är jämntunt på ovansidan av huvudet (inga vikar etc) är operation något bra för att öka tätheten eller är det kört om några år? Vad jag förstår finns det lite olika metoder men det handlar väl om att ta hårsäckar ofta ifrån nackden och lägga ovanpå och eftersom jag inte har en specifik punkt utan jämntunt ovanpå över ett större område kommer det då löna sig eller är det bara att ställa in sig på att det är kört? Nu till erfarenheterna.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Hopp för avtagande hårväxt!