Hjärtklappning m.m


Hej, Förlåt om det är i fel forum flytta gärna om det är så, Jo så här är det, Tidigare idag så var jag inne på sjukhuset & gjorde 2 st EKG ett på en VC och en på akuten, sedan 2 blodprover för att se eventuellt om något var konstigt med hjärtat då jag känt av sen ungefär en vecka tillbaka nu små hugg i hjärtat, Som hjärtklappning, Pulsen skenar iväg & hjärtat slår skitfort, Så åkte in idag och fick svar att inget var fel utan att det var bara obehaglighetskänslor som kommer då & då, då skenar hjärtat iväg, & Läkaren sa om du känner av yrsel/svimfärdighet då bör du komma in igen, Just nu känner jag väl mig lätt illamående (jag skriver ju här) Är det någon här som känner igen sig ? Eller är jag bara nojjig & trött ? Är bara lite smått rädd,

Fortsätt läsa:


Läs mer: Hjärtklappning m.m