Hannah Sjöström: Mitt största misstag är solarietimmarna


Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. Den här veckan ställer vi frågor till chefredaktören för Naturligt Snygg, journalisten, bloggaren och författaren Hannah Sjöström – bloggar här – i artikelserien vi kallar ”Min skönhet”. Hannah är aktuell med sin nya bok ”Hello Glow – vägen till strålande hud”. Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Mascara (just nu testar jag en från Couleur Caramel), ögonfransböjare (min kommer från Makeup Store), concealer (Hynt Beauty) brun kajalpenna (Lily Lolo). Det ligger ofta också små minisar med parfym där i, och ett läppglans (Maria Åkerbergs Peachy Dream) och en ”partyögonskugga” (Rms Tempting Touch TT 76) om man måste gå från jobb till fest lite snabbt.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Hm, kanske 20 minuter på morgonen med ansiktet, sminket och håret. Och på kvällen lika länge, eftersom jag lägger mycket tid på ordentlig rengöring, toner, serum och kräm eller olja över det

Se mer här:


Läs mer: Hannah Sjöström: Mitt största misstag är solarietimmarna