Gina avslöjar sanningen om påhoppet på Nikki


Gina Dirawi kallade juryn för ”troll”.

Och det är inte första gången som programledaren hånar juryn i ”Idol 2017”.

– Äh, de vet att det bara är bara kärlek.

Gina Dirawi, som tillsammans med Pär Lernström programleder ”Idol 2017” i TV4, har gjort sig känd för sina vassa pikar och skämt. Hon har inte heller varit rädd för att ge sig på juryn.

I den sjätte fredagsfinalen av programmet hände det igen.

I samband med att programledaren skulle presentera en av idolerna kallade hon juryn för troll.

– Nu har det blivit dags för vår nästa deltagare som förra veckan hade en jättesuccé trots att många på förhand trodde att skulle bli någon slags David mot Goliat-duett, sa programledaren Pär Lernström och syftade på Kevin Klein som förra veckan sjöng en duett med Chris Kläfford.

– I stället blev det någon slags Legolas- och Aragorn-känsla på det hela som jag tyckte väldigt mycket om, svarade Gina Dirawi.

LÄS MER: Nikki Amini buades ut efter orden i sändning

Pär Lernström förstod inte referensen.

– Vadå, det är två hjältar på samma lag som slåss mot de där trollen till jury som vi har.

Efteråt sa Gina Dirawi så här om sin troll-attack på juryn:

– Ja, det får man väl säga. Det är kul, det är en metafor. Det är alltid troll i ”Sagan om ringen”. Det finns så mycket troll där. Någon måste vara trollen och det kan ju inte vara jag och Pär (Lernström, reds anm.), säger hon och fortsätter:

– Jag och Pär är väl någon slags Gremlins i det här tycker jag.

Gina Dirawi tillägger:

– Äh, de vet att det bara är bara kärlek.

Gina Dirawi har som sagt blivit omtalad för sina vassa skämt under ”Idol 2017” – bland annat har hon drivit med prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, Zlatan och tiggare.

LÄS MER: Han tvingas lämna Idol efter känslosamma duellen

Under den sjätte fredagsfinalen var hon dock betydligt mer nedtonad. Men enligt programledaren har hon inte fått order av TV4 att dra mindre hårda skämt.

– Nej jag är med och skriver de flesta skämten så jag går bara på hur det känns den dagen. Jag tycker att det är kul att blanda lite. Men ofta går jag på vad jag tycker är roligt den veckan. Så tro mig, det kommer komma någonting, det brukar det göra.

Se artikeln här:


Källa: Gina avslöjar sanningen om påhoppet på Nikki