Fricks fulla fräckisar




Portioner: 6

Källa: Bo Frick

Visa alla recept för: Bo Frick

Foto: Niklas Skagerlind Radio Kalmar

Ingredienser:


400 gram fläskfärs
400 gram fiskfärs (mixa färsen i matberedare alt skär med fin kniv)
1 finriven rödlök
2 pkt frusen dill (70 gram)
2 ägg, gärna ekologiska
100 gram finriven goudaost (Gouda millenium lagrad 36 månader)
1 dl smetana
1 msk tomatpuré
salt, svartpeppar
smör att steka i

Gör så här


Blanda all väl och låt stå i kyl 1 timme. Provstek lite i smör för att se resultat och tillsätt ev. extra kryddor.

Gör små platta köttbullar, stek dem och servera med sallad och en kall vitlökssås gjord på majonnäs, vitlök, filmjölk, salt o peppar samt smörstekt strimlad rå broccoli.

Du kan variera fisksorter, och använda nötfärs istället.

Läs mer här:


Originalartikeln: Fricks fulla fräckisar


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *