Evelina Göransson: ”Jag klarar mig inte utan Weledas Skin Food”


Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. Den här veckan ställer vi frågor till bloggaren och fotografen Evelina Göransson i artikelserien vi kallar ”Min skönhet”. Evelina är utbildad ekologisk hudterapeut och bloggar väldigt inspirerande om skönhet, mat och natur på nya bloggen Karin Evelina här – klick! Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Mineralfoundation från Lily Lolo, ögonbrynspenna från Zuii Organic och mascara, just nu från Estelle & Thild.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Det är lite olika, men mellan 5-10 minuter blir det nog oftast.

Se artikeln här:


Läs mer: Evelina Göransson: ”Jag klarar mig inte utan Weledas Skin Food”