En dag i en LCHF-läkares liv


Dr Christopher Stadtherr är sjukhusläkare och har nyligen börjat samarbeta med oss på Kostdoktorn. Det här är hans första inlägg:Som sjukhusläkare har jag förmånen att ansvara för vården av patienter som är inlagda på sjukhus. Jag är ganska ensam bland sjukhusläkare (och bland andra läkare, för övrigt) för den tid och energi jag lägger ner på att utbilda mina patienter i att hantera sina hälsoproblem med kost, i synnerhet när det gäller diabetes. Jag tror mycket på att de förtjänar att bli informerade om de enkla och läkemedelsfria alternativ som finns.Efter min egen upptäckt av fördelarna med LCHF kan jag nu inte undgå att hela tiden identifiera områden där LCHF kan vara till stor fördel för mina patienter, eftersom de flesta moderna sjukdomar verkar vara sammankopplade med en och samma sjukdomsprocess – insulinresistens.

Se artikeln här:


Läs mer: En dag i en LCHF-läkares liv