Därför märkte ingen Stenbecks graviditet


Hon försökte inte dölja att hon väntade barn.
Men trots det gick Cristina Stenbecks graviditet helt under radarn – samtidigt som hon deltog i flera publika evenemang.
– Hon har klätt sig väldigt smart, säger Expressens modeexpert Emma Danielsson.När finanskvinnan Cristina Stenbeck berättade i tv-programmet ”Skavlan” att hon födde sitt fjärde barn för bara fem veckor sedan kom det som en stor överraskning för många.
Planen var inte att hålla graviditeten hemlig – men Cristina Stenbeck har ändå lyckats dölja den växande magen när hon deltagit i offentliga sammanhang.

LÄS MER: Cristina Stenbeck om okända sonen

Bara några veckor innan sonen föddes, i mitten av september, tog hon som första kvinna någonsin emot priset Europas bästa företagsledare 2016 av organisationen The European Business Press i samband med en ceremoni på familjen Bonniers residens Nedre Manilla i Stockholm.
Klädd i en stickad kavaj och en mörkblå klänning poserade hon tillsammans med Hans-Jacob Bonnier, ordförande i The European Business Press, samtidigt som hon höll upp priset framför sig.
– Tack vare att hon valt en kavaj i boxigt snitt och av ett ganska styvt material undviker hon att plagget faller mot kroppen och man ser verkligen inte att hon är höggravid där, säger Emma Danielsson.

Men det var inte första gången Cristina Stenbeck lyckades förvilla betraktaren genom att på ett naturligt sätt dölja magen.
När hon närvarade vid prins Oscars dop i Slottskyrkan i Stockholm i slutet av maj var hon klädd i en rak, mönstrad kappa och höll sin handväska med båda händerna framför sig.
– Hon har verkligen utvecklat det här med accessoarer och placerar till exempel en kuvertväska på precis rätt ställe, säger Emma Danielsson.
För den som vill framhäva en graviditet är det perfekt med snäva klänningar. Men vill man undvika uppmärksamhet bör man välja raka överdelar, A-linjeformade klänningar, styvare material och kläder med mer fyrkantiga snitt.
– Cristina Stenbeck har lyckats väldigt bra, hon har klätt sig väldigt smart, säger Emma Danielsson.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Därför märkte ingen Stenbecks graviditet