Därför blev Bonde- Leonora dumpad – Expressen


Leonora Vilhelmsson och brevskrivaren Louise blev kära och hoppade av ”Bonde söker fru” – men har nu gått skilda vägar.

Nu berättar Leonora om sin sorg efter det plötsliga uppbrottet.

”Det råder ett fullständigt kaos i mitt inre”, skriver hon på sin blogg.

Leonora Vilhelmsson hoppade av höstens säsong av TV4:s ”Bonde söker fru” – eftersom hon hann bli kär i brevskrivaren Leonora innan programmet spelades in. Men i veckan gick programledaren Linda Lindorff ut med att paret gjort slut, och nu ger Leonora Vilhelmsson sin sida av historien.

Bonden skriver på sin blogg att uppbrottet inte var hennes eget val och beskriver det som att något ”trasats sönder” i henne.

Leonora Wilhelmsson: ”Fullständigt kaos”

”Det råder ett fullständigt kaos i mitt inre. Louise kom under sin utbildning fram till att vi inte skulle leva ihop med varandra. Jag älskar henne och hon sägs älska mej. Jag har dock svårt för när ord och handling inte överensstämmer”, skriver Leonora Vilhelmsson.

Hon berättar sedan att uppbrottet påverkat hennes tillit till andra människor, men att hon nu fokuserar på att ta hand om sin sjuåriga dotter.

”Anledningen att jag inte kan grotta ner mej fullt i mina känslor och med det sortera ut saker är en sjuåring som är helt underljuvig. Hon låter mej inte grotta allt för mycket”, skriver Leonora på sin blogg.

Linda Lindorff: ”Kom verkligen som en chock”

Även programledaren Linda Lindorff blev chockad över beskedet att paret inte längre är tillsammans.

”Nu är det slut. Förlovningen är bruten. Det kom verkligen som en chock för mig. Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis.” skriver Linda Lindorff i ett blogginlägg.

Linda Lindorff berättar också att hon kommer att spela in en uppföljning med Leonora till årets ”Bonde söker fru”.

6

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:Källa: Därför blev Bonde- Leonora dumpad – Expressen