c/o Naturkosmetik Mineralfoundation


c/o Naturkosmetik Mineralfoundation :   Innehåll: Mica, Zinkoxid, Titandioxid, Järnoxider (CI 77491, 77492, 7749) .   Mineralfoundation har jag använt sedan jag började använda foundation och tidigare använde jag Lily Lolos som var bra, men som tyvärr kändes lite för uttorkande för min hud. Därför bestämde jag mig för att testa c/o Naturkosmetiks mineralfoundation som faktiskt känns snäppet bättre än Lily Lolos.   Till skillnad från Lily Lolos foundation tycker jag att den här inte känns riktigt lika torr i konsistensen och jag upplever den inte heller som uttorkande. Den ger ett matt resultat och även om jag inte skulle vilja ha en allt för skimmrig mineralfoundation önskar jag ändå att den skulle vara en aning mer lystergivande, men bara en aning.

Se mer här:


Originalartikeln: c/o Naturkosmetik Mineralfoundation