Chris Kläffords stora förvandling


Chris Kläfford får en total makeover i kvällens ”Idol”.

Temat är ”Klassiska hits” – och storfavoriten utlovar en ”visuell överraskning” i programmet.

– Det kommer inte att bli ett typiskt Kläfford-framträdande, säger Chris Kläfford.

”Klassiska hits” är veckans tema i ”Idol 2017″. Storfavoriten Chris Kläfford tävlar med Frank Sinatras låt ”Fly me to the moon” och inför programmet utlovar han någonting utöver det vanliga.

– Det kommer inte att bli ett typiskt Kläfford-framträdande. Vi kommer att få se en visuell överraskning, berättar Chris Kläfford.

I samband med kvällens tema ska Kläfford ha genomgått en makeover – och han medger på förhand att det inte riktigt är hans stil.

– Jag ska ha kavaj på mig, så mycket kan jag säga. Jag brukar inte vara uppklädd, säger Chris Kläfford och lägger till:

– Jag gillar hela den här Sinatra-grejen, det är väldigt classy. Men det är inte min grej kanske.

LÄS MER: Chris Kläffords kärlekshemlighet

LÄS MER: Chris Kläfford och Kevin Klein gör rocksuccé i ”Idol

Chris Kläffords sambo Linda Bob Linger kommer som vanligt att finnas på plats i publiken. Kläfford har upprepade gånger hyllat flickvännen och tillägnade henne Kent-låten ”Utan dina andetag” när programmet hade kärlekstema.

– Hon är fantastisk, hon har lärt mig att släppa på lite av mitt kontrollbehov och bara leva faktiskt. Hon stöttar mig och jag försöker stötta henne så mycket jag kan också. Vissa grejer är ju lite jobbiga, toalettrullen är inte i och sådana där små saker. Det finns stunder när jag blir nykär, det pirrar i magen. Det brukar jag säga till henne, sa Chris Kläfford innan han ställde sig på scen.

I förra veckans deltävling hyllades Chris Kläfford för sin duett med ”Idol”-deltagaren Kevin Klein. Tillsammans framförde de U2-låten ”Where the streets have no name”, vilket jurymedlemmen Alexander Kronlund beskrev som ”asmäktigt”.

– Kevin inspirerar mig, och jag hoppas att jag inspirerar honom också, berättade Kläfford om Kevin Klein efter framträdandet.

En vecka senare fortsätter Kläfford att hylla sin konkurrent och duettpartner.

– Det är svårt att inte gilla Kevin. Jag brukar säga att han är för godhjärtad för den här världen. Vi gick in i det tillsammans och hittade ett spår där båda kunde köra, säger Chris Kläfford.

6

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:


Källa: Chris Kläffords stora förvandling