Bonde-Sigrid: Min pojkvän var otrogen – Expressen


Sigrid Bergåkra, 43, hittade kärleken i ”Bonde söker fru” – i miljonären Pär Masens, 48.

Men hennes kärleksliv har inte alltid varit utan besvikelser – framför allt inte vid nyår.

– Jag hade en pojkvän som inte ville gå på den nyårsfest som vi var bjudna till. 18 år senare visade det sig att det berodde på att han varit otrogen, säger hon till Aftonbladet.

Sigrid Bergåkra, 43, sökte kärleken i ”Bonde söker fru”. Efter en passionerad natt tillsammans med Erik Bäckman, 21, och det drastiska beslutet att skicka hem alla friarna, så hittade hon till slut kärleken i miljonären Pär Masens, 48.

Sigrid och företagaren Pål Mases, 48, träffades redan i våras på en hästtävling. Hans vänner anmälde honom till ”Bonde söker fru”, men han valde att inte medverka.

LÄS MER: Bonde-Sigrid om tankarna på förlovning och fler barn

– Min dotter och hans dotter tävlade i samma klass. Vi stod och höjde hindren på var sin sida. Jag förstod att det var han och vi nickade till varandra, har Sigrid tidigare sagt till Expressen.

Sigrid Bergåkra: Kärleken är på topp

Efter Sigrids besked till friarna kontaktade TV4 Pål igen. Kanalen lyckades övertyga honom om att rycka in och dejta Sigrid Bergåkra.

– Varför inte ta chansen? Det är mitt livs möjlighet att träffa en sådan tjej som Sigrid, har Pål tidigare sagt i programmet, säger egenföretagaren Pål i programmet.

Det visade sig vara ett bra beslut. Det slog gnistor om paret och nu så är de lyckliga tillsammans.

– Kärleken är på topp! Pål är en fantastisk man. Nu har jag en vardag som jag är väldigt tillfreds med, har hon tidigare sagt till Expressen.

LÄS MER: Påls exfru var med vid heta mötet med Sigrid

Sigrid Bergåkra: Han var otrogen

Men Sigrid Bergåkras kärleksliv har inte alltid varit utan besvikelser. För Aftonbladet berättar hon om sitt värsta nyårsminne.

– Jag hade en pojkvän som inte ville gå på den nyårsfest som vi var bjudna till. 18 år senare visade det sig att det berodde på att han varit otrogen och tjejen skulle gå på samma fest. Så det var därför vi hade stannat hemma och tittat på tv, säger Sigrid Bergåkra till Aftonbladet.

I år kommer hon, säger hon till tidningen, tillbringa nyåret i fjällen.

Läs mer:Källa: Bonde-Sigrid: Min pojkvän var otrogen – Expressen