Bonde-Eriks stora svek i programmet – Expressen


Grisbonden Erik Bäckman har fått starka kärleksbekräftelser från sina friare Linnea och My.

Han har kysst bägge – men har inte berättat för dem om sina heta kärleksmöten.

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” måste han välja vem som han ska skicka hem – och svika.

– Jag har ju knappt sovit inatt, Erik inför beslutet.

Grisbonden Erik Bäckman, 21, står inför ett svårt val i kvällens avsnitt av TV4-programmet ”Bonde söker fru”. Han har två friare kvar på sin gård i Dannäs: Linnea Åberg, 21, och My Niklasson, 21. Bägge har visat starka känslor för honom i programmet.

Erik Bäckman har besvarat känslorna i tidigare avsnitt – och kysst bägge. Han har dessutom haft en passionerad natt med hästbonden Sigrid Bergåkra, 43, tidigare under säsongen.

Erik och Linnea Åberg har även kysst varandra bortom tv-kamerorna. När tv-teamet åkte hem från hans gård smög de upp och kysstes i hemlighet.

– Det var inte vår första kyss som man fick se på tv, kommenterade Linnea Åberg.

Linnea har berättat för Erik att hon är kär i honom. My har varit lite mer försiktig – men gjort klart att hon är där Eriks skull.

LÄS MER: Linda Lindorff varnar för ”Bonde söker fru

I onsdagens avsnitt måste han välja vem som ska få stanna kvar med honom på gården – och vem som ska få åka hem. Erik Bäckman berättar i programmet om våndorna inför sitt val:

– Jag har ju knappt sovit inatt. Jag har legat och tänkt på mitt val. Hur jag ska göra och hur jag ska tänka. Båda tjejerna är fantastiska och efter slutdejterna gjorde de inte mitt val lättare, utan de gjorde det väldigt svårt för mig, säger han i programmet.

LÄS MER: Bonde-Erik och Linneas hemliga kyss

Programledaren Linda Lindorff varnar inför programmet på sin blogg om de starka känslorna som komma skall. Både Erik och bonden Jennifer Erlandsson måste göra sitt slutval – och Lindorff blir berörd.

”Obesvarad kärlek kan göra så fruktansvärt ont. På onsdag kommer ni att få se det och jag varnar er för detta gör ont inte bara hos den som upplever det – ni kommer att känna smärtan också”, skriver hon.

Läs mer här:Källa: Bonde-Eriks stora svek i programmet – Expressen