Blondinbellas kyla mot Odd: "Inte hela världen"


Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg ska skiljas.
Nu berättar bloggaren och entreprenören om känslorna.
”Det var så klart inte så jag hade tänkt mig”, skriver hon i sin blogg.Det var på sin blogg som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip Spångberg nyligen berättade att hon och maken Odd Spångberg ska skilja sig.
I ett nytt inlägg på bloggen delar hon nu med sig av sina tankar kring skilsmässan:
”Jag fick en fråga häromdagen om hur jag hanterar mål som inte blir av. I det här fallet syftades det på att vårt giftermål inte höll. Målet var ju så klart att vi skulle hålla ihop, annars hade jag inte gift mig. Men jag är också väldigt ödmjuk att livet inte alltid blir som man har tänkt sig och då får man anpassa sig”, skriver Isabella Löwengrip.

LÄS MER: Isabella Löwengrips hårda besked till maken

Hon konstaterar också att relationer aldrig är konstanta då man som person hela tiden utvecklas.
”Odd och jag har haft fantastiska år tillsammans och har fått dela livs största händelser ihop. Därför kan jag omöjligt se det som något som är misslyckat. Vi har åkt in till BB och fått träffa våra älskade barn efter timmar av teamwork. Större än så blir inte livet”.

Isabella Löwengrip säger sig inte heller var allt för nedslagen över att hon och Odd Spångbergs äktenskap är över.
”Att vi sedan insåg att det inte kommer att fungera och att vi får bo på olika håll är för mig inte hela världen. Det var så klart inte så jag hade tänkt mig. Men jag är en rationell varelse och är två människor lyckligare på varsitt håll är det bättre än olyckliga tillsammans”.

LÄS MER: Blondinbella skiljer sig

”Det är ett beslut som vi tar för barnens skull. Sally och Gillis är jag inte alls orolig för, dom växer upp med två engagerade föräldrar, fantastisk släkt och vänner som älskar dom massor. Livet tuffar på fast under två tak i stället. Vi fixar det här. Allt kommer att bli toppen för oss allihopa”.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Blondinbellas kyla mot Odd: "Inte hela världen"