Bilden som får fart på kärleksryktena


Här är bilden som får kärleksryktena att surra om Drake och Jennifer Lopez.
Stjärnorna publicerade samtidigt en bild på när de kramas – och uppges nu vara ett par.
– De har träffat varandra i flera veckor, säger en uppgiftslämnare till The Sun.Jennifer ”J Lo” Lopez, 47, gjorde slut med pojkvännen Caspar Smart, 29, efter att ha upptäckt hans otrohetsaffärer.
Rapparen Drake, 30, och ex-flickvännen tillika superstjärnan Rihanna, 28, gick skilda vägar i oktober.
I förra veckan rapporterade The Sun att Drake och Lopez börjat dejta. Tidningen citerade en uppgiftslämnare nära paret som berättade:
– De har träffat varandra i flera veckor och hennes vänner säger att hon redan är förälskad.

LÄS MER: J Lo dumpar kärleken efter otroheten

Uppgiftslämnare om Drake och Lopez: ”Har kul ihop”
Drake ska ha besökt två av Lopez konserter i Las Vegas och umgåtts med sångerskan. Det skiljer 17 år mellan artisterna, men åldersskillnaden är inget problem.
– De har kul ihop och det är det enda som spelar någon roll, sa uppgiftslämnaren till The Sun.
Sedan dess har Lopez och Drake lagt upp flera bilder på sig tillsammans på Instagram. På onsdagsmorgonen publicerade bägge samtidigt en bild där de kramas i en soffa.

LÄS MER: Slut mellan stjärnparet Rihanna och Drake

Stjärnorna har inte skrivit någon kommentar till bilden, men flera medier – däribland Daily Mail tar den kärleksfulla omfamningen som en bekräftelse på att Drake och Lopez nu är ett par.


Jennifer Lopez publicerade för två veckor sedan en bild på sig själv och Drake ihop efter en av hennes konserter i Las Vegas. Då skrev hon: ”Titta vem som dök upp på min konsert för att säga hej” och taggade bilden med ”älskar honom”.
Uppgiftslämnare om Rihanna: ”Väldigt ledsen”
Jennifer Lopez och Drakes ex Rihanna är vänner sedan tidigare. Rihanna har gett ett par av sina Manolo Blahnik-skor till Lopez. Bägge har hyllat varandra i sociala medier och intervjuer.
– Folk i Rihannas umgängeskrets säger att hon är väldigt ledsen över hela grejen, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:


Cred & Källa: Bilden som får fart på kärleksryktena