Ägg med kesoröra och stekta grönsaker

4,4 av 5 stjärnor5 stjärnor80%4 stjärnor0%3 stjärnor0%2 stjärnor20%1 stjärna0%5 röster5 Måttlig LCHFMåttlig LCHF80% Fett11% Protein6% Kolhydrater13 g kolhydrater / portion Lätt 5 + 15 m5 minuter förberedelse15 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”u00c4gg med kesoru00f6ra och stekta gru00f6nsaker”,”description”:”Fru00e4sch u00e4ggru00e4tt som man blir behagligt mu00e4tt av. Supergott om du har lite bru00e5ttom och u00e4r sugen pu00e5 nu00e5got vegetariskt till brunch eller lunch.”,”datePublished”:”2017-05-29T15:37:14+02:00″,”prepTime”:”PT5M”,”cookTime”:”PT15M”,”totalTime”:”PT20M”,”recipeYield”:”2 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/agg-med-kesorora-och-stekta-gronsaker”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384-2-e1488482328896-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384-2-e1488482328896-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384-2-e1488482328896.jpg”,”width”:3352,”height”:5028,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384-2-e1488482328896-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384.jpg”,”width”:3840,”height”:2560,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/02/DD-384-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Ru00f6r ihop gru00e4slu00f6k, keso och majonnu00e4s. Salta och peppra efter smak.”,”2 Strimla gru00f6nku00e5l, lu00f6k och paprika fint. Skala, ku00e4rna ur och klyfta avokadon.”,”3 Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn gru00f6nsakerna nu00e5gra minuter tills de fu00e5tt fu00e4rg. Salta och peppra efter smak.”,”4 Peta undan gru00f6nsakerna su00e5 det bildas fyra gropar. Knu00e4ck i ett u00e4gg i varje grop.”,”5 Su00e4nk vu00e4rmen nu00e5got och stek till u00e4ggen som du vill ha dem

Se mer här:


Läs mer: Ägg med kesoröra och stekta grönsaker


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *