VIDEO: Se Per-Ola och Louises bonde-bröllop

Det ligger oro i luften när Per-Ola från Bonde söker fru ska gifta sig med sin Louise. I kväll sänder TV4 ”Bonde söker fru – bröllopet” där hästbonden Per-Ola Nyström äntligen får sin Louise . På den stora dagen är Louise minst sagt nervös för vad hennes blivande make ska tycka om hennes klänning när han ser den för första gången. – När Pelle kommer att få se mig i min fina klänning tror jag att jag kommer att vara lite nervös över vad han ska tycka, det kommer att vara en otrolig känsla. Jag tror att jag kommer att få den där känslan av när vi sågs första gången på Sundbyholm .

Fortsätt att läsa här:


VIDEO: Se Per-Ola och Louises bonde-bröllop


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *