Välkommen Talha, vår nya Testpilot!

KONTROLLTORNET

Då är det dags att introducera en ny medlem till vår Testpilotspanel – Talha! Vi låter honom berätta lite mer om sig själv…

testpilot talha

Jag är en ung skäggig herre från Stockholm på snart 23 somrar. Jag studerar i Stockholms Universitet för närvarande. Jag studerar Nationalekonomi och Statsvetenskap. Jag har haft skägg i lite mer än 2 år för tillfället. Jag är medlem i Bearded Villains och Bearded Villains Swedish Chapter och är väldigt aktiv och följer många skäggforum på nätet. Jag följer även diverse forum för hårstyling och hud- och ansiktsvård. Trots min ålder så tycker jag mer om klassiska stilar, samt har ett stort intresse för diverse saker (te.x. groomingprodukter) som är traditionella.

Jag tycker att jag har hyfsad mycket kunskap om skägg och groomingprodukter, därför vill jag bli en Testpilot för att kunna dela med mig av min kunskap.

Snart kommer hans första recensioner!

Fortsätt läsa:

Originalartikeln: Välkommen Talha, vår nya Testpilot!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *