Rapace: ”Har aldrig jobbat så hårt i hela mitt liv”

Noomi Rapace har ett späckat schema.Men hon hoppas kunna ro hem en liten roll i uppföljaren till ”Prometheus”.– Jag tror att jag kommer vara med i den, säger hon till Dagens Nyheter. Det går bra för Noomi Rapace.Så bra att hon inte hinner med något annat än en liten roll i uppföljaren till Ridley Scotts succéfilm ”Prometheus” från 2012.– Jag har redan tackat ja till tre andra filmer nästa år och har inte läst manus till ”Prometheus 2” än. Det är ett pussel att få ihop det, men jag tror att jag kommer att vara med i den, säger hon till Dagens Nyheter.
LÄS OCKSÅ

PLUS
Svenskarna tar över Hollywood
 Vill skärpa sexbrottslagstiftningenNu är hon i Sverige för att uppmärksamma Ecpats arbete, hon har värvats som ambassadör av stjärnkollegan Joel Kinnaman.Nu vill hon skärpa lagstiftningen kring sexbrott, inte minst de mot barn.– Jag såg som liten hur flera människor i min omgivning fick sina liv förstörda. Hur en hel barndom krossas och hur barnet sedan lever under en stor skugga, samtidigt som vuxenvärlden inte förstår vad som hänt, ”varför blev den här pojken så bråkig? Varför försvann allt ljuset i den här flickan och varför började hon skada sig själv?”, säger hon till tidningen.
LÄS OCKSÅ
Rapace nära dröm-roll i Ferrari-film
 ”Jobbade hårdare än i Millennium”Det senaste året har Noomi Rapace spelat CIA-agent mot Michael Douglas och John Malkovich i ”Unlocked”, i Steven Shainbergs ”Rupture” och Tommy Wirkolas ”What happened to Monday” som beräknas komma nästa år.– Vi spelade in den i Rumänien – jag har aldrig jobbat så hårt i hela mitt liv, ännu hårdare än att göra Millenniumfilmerna, säger hon.
LÄS OCKSÅ
Romansryktet: Noomi Rapace lämnade galan tillsammans med F1-stjärnan
 

Fortsätt att läsa här:


Cred & Källa: Rapace: ”Har aldrig jobbat så hårt i hela mitt liv”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *