Förutom att skriva kokböcker och fota bloggar Hanna Göransson på Metromode.se.Hur går du från idé till blogginlägg?– Ofta är jag i ett kreativt stim som jag behöver få utlopp för, vilket ofta blir genom receptskapande. Jag har en tydlig idé om vad jag vill med receptet, börjar spåna mått och ingredienser, provlagar och adderar eller tar bort. Om receptet blir lyckat och det är bra ljus så stylar och fotogra-ferar jag också receptet då. Sedan går bilderna i photo-shop, in i ett blogginlägg och ut på bloggen!►LÄS MER: Så skippar du sockret – utan att dra ner på sötsakernaBerätta om din bok ”Friendly food”.– Det är en kokbok med recept utan gluten, raffinerat socker och mejeriprodukter. Den ger dig 160 -sidor med recept som är lekfulla, enkla och inne-håller en stor dos av glädje och kärlek
Läs mer här:
Hon gör succé med recept utan gluten och socker
Lämna ett svar