Auberginegratäng

4,6 av 5 stjärnor5 stjärnor73%4 stjärnor16%3 stjärnor6%2 stjärnor3%1 stjärna0%30 röster30 Liberal LCHFLiberal LCHF74% Fett13% Protein12% Kolhydrater15 g kolhydrater / portion Lätt 20 + 30 m20 minuter förberedelse30 minuter tillagningstid”@context”:”http://schema.org/”,”@type”:”Recipe”,”name”:”Auberginegratu00e4ng”,”description”:”Gillar du Janssons frestelse kommer du att bli salig nu00e4r du su00e4tter tu00e4nderna i denna auberginegratu00e4ng med lu00f6k och fetaost! Slu00e5r u00e4ven en vanlig potatisgratu00e4ng.”,”datePublished”:”2017-06-06T09:40:15+02:00″,”prepTime”:”PT20M”,”cookTime”:”PT30M”,”totalTime”:”PT50M”,”recipeYield”:”4 portioner”,”publisher”:”@type”:”Organization”,”name”:”Kostdoktorn”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se”,”mainEntityOfPage”:”http://www.kostdoktorn.se/recept/auberginegratang”,”recipeCategory”:[”Huvudru00e4tt”,”Mu00e5ltid”,”Sidoru00e4tt”],”image”:[”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825-200×200.jpg”,”width”:200,”height”:200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825-800×800.jpg”,”width”:800,”height”:800,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825.jpg”,”width”:3311,”height”:4966,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825-800×1200.jpg”,”width”:800,”height”:1200,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825-2.jpg”,”width”:3736,”height”:2491,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”},”@type”:”ImageObject”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2017/01/Boken0825-2-800×534.jpg”,”width”:800,”height”:534,”author”:”@type”:”Person”,”name”:”Emma Shevtzoff”,”url”:”http://www.kostdoktorn.se/authors/emma-shevtzoff”}],”recipeInstructions”:[”1 Skiva auberginen i centimetertjocka skivor. Lu00e4gg pu00e5 en ugnsplu00e5t med bakplu00e5tspapper underst. Pensla lite olivolja och salta skivorna pu00e5 bu00e5da sidorna. Baka i ugnen pu00e5 200 grader tills de fu00e5tt fin fu00e4rg.”,”2 Sku00e4r under tiden lu00f6ken riktigt tunt och stek i olja pu00e5 medelhu00f6g vu00e4rme u2013 ungefu00e4r som nu00e4r du gu00f6r Janssons

Läs mer:


Läs mer: Auberginegratäng


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *