Viktor Frisks sluga drag för att vinna röster


Viktor Frisk tar med sig sin parhäst Samir Badran på scen i fredagens ”Let’s dance”.

Popduon Samir & Viktor har en stor skara fans som står bakom dem.

– Om jag ska vara helt ärlig så tror jag vi går vidare en vecka till, säger Frisk.

Det lyder ”Idol”-tema i veckans ”Let’s dance” och Viktor Frisk, 23, har valt Samir Badran, 27, som sin idol.

– Jag har valt Samir för att vi har gjort allt tillsammans. Han är som min storebror som jag ser upp till. Vi har hatat varandra och vi har älskat varandra. Det var ett självklart val för mig att ha med Samir i den här idol-veckan, säger Viktor Frisk.

Den svenska popduon Samir & Viktor har en stor fanskara bakom sig. I årets upplaga av Melodifestivalen tävlade duon och de slutade på en fjärde plats i finalen. Nu hoppas Frisk att fansen ska stötta honom i fredagens ”Let’s dance”.

– Om jag ska vara helt ärlig så tror jag vi går vidare en vecka till. Samir & Viktor har väldigt mycket stöd bakom sig. Röstar folk blir jag så klart väldigt glad, att ens få nosa på ordet final, säger Frisk.

”Let’s dance” Presschef Amanda Hjärtmyr tror inte att populariteten hos Samir & Viktor kommer påverka kvällens utgång.

– Artisterna har alla olika fanskaror i olika åldrar. Alla deltagare fick välja idoler och jag tycker det är väldigt fint att Viktor har valt sin parkompis Samir som sin idol, säger hon.

LÄS MER: Viktor sa upp vänskapen med Samir – berättar om relationen i ny bok

Samir Badran kommer uppträda med låten ”Fick feeling” i fredagens direktsändning medan Viktor Frisk och Linn Hegdal dansar en slowfox.

– Samir har valt den snabbaste låten vi har. Men det ska gå undan känner jag och jag är taggad, säger Frisk och fortsätter:

– Jag kan avslöja att vi kommer göra en cool grej med Samir i slutet av dansen – ett lyft, som inte sitter än.

I förra veckan stod det mellan Therese Alshammar och Viktor Frisk efter att juryns poäng och tittarnas röster hade räknats ihop. Till slut blev det Alshammar som fick lämna programmet.

– Det gav mig energi att fortsätta en vecka till, säger artisten om tittarstödet.

TV4:s ”Let’s dance” är inne på sin sjunde vecka och det är bara fem danspar kvar i tävlingen. Nu börjar artisten känna av tävlingsnerverna.

– Camilla Läckberg gick till kvartsfinal när hon var med och hamnar vi på samma nivå känner jag mig nöjd med min ”Let’s dance” insats.

LÄS MER: Camilla Läckberg tog silver i danstävlingen

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:


Källa: Viktor Frisks sluga drag för att vinna röster