Viberg – Kanadensiska boots med ett svenskt arv


Olof Nithenius, 22 december 2016 Textstorlek A A Skor En av de stora utmaningarna men också nöjet med att skriva löpande här på Manolo är att hitta både nya märken och intressanta historier att berätta. Då vi har vissa avgränsningar i det mode och den stil vi bevakar så blir det en utmaning att ständigt försöka leverera intressanta texter i syfte att inspirera. Jag blev därför väldigt glad när jag tidigare i år för första gången på allvar fick upp ögonen för bootstillverkaren Viberg från Kanada. Utifrån min personliga kravspecifikation så kan jag sätta en bock framför allt jag gillar när det gäller detta märke. De har snygga produkter, en intressant historia och ett gediget hantverk

Se mer här:


Källa/Cred: Viberg – Kanadensiska boots med ett svenskt arv