Veckans vegomeny – skördetid och smart “No Waste-tips”

Av: Lovisa CarlbergPublicerat: 25 September 2016Det är inte alltid så lätt att finna inspiration till att laga god och hälsosam vardagsmat varje dag. Vi har därför satt samman en veckomeny med recept där du kan finna inspiration för veckans middagar. Den här veckan innehåller menyn bland annat en annorlunda pesto och en ljuvlig variant av bakad quinoa!Ekologiska kycklingbiffar med vitlöksrostade zucchini >>> Den här rätten är full av lätta proteiner, antioxidanter och mumsiga grönsaker. Ekologiska kycklingbiffar med vitlöksrostad zucchini och ekologiskt råris är otroligt enkelt att tillaga och den sköter sig i princip själv. Den här rätten går såklart att göra vegetarisk med en annan typ av biff.Ugnsbakad quinoa med höstens äpplen >>> Ugnsbakad quinoa är galet gott, perfekt som frukost eller mellis

Läs mer här:


Läs mer: Veckans vegomeny – skördetid och smart “No Waste-tips”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *