Vax som inte är dåligt för hårbotten?


Hej! Har ni några tips på hårvax som är skonsamma eller rent av bra för håret/hårbotten, har en lagom glans och bra struktur samt hållbarhet (förutom REF 534)? Jag har nämligen alltid haft extremt tjockt hår men jag har nu märkt att jag har blivit tunnhårigare i luggen, vilket har gett mig en skaplig panikkänsla. Efter att ha kollat upp ingredienserna i dom två stylingprodukterna som jag har varierat mig mellan nästan dagligen dom senaste ~4 åren så är jag övertygad om att dom är orsaken till detta (Joico structure glue extreme gel och E+46 xtreme fiber vax), detta då jag inte är över 30 än och då ingen i släkten/familjen har börjat att bli det förens efter 45+, så det är inte genetiskt, och enligt denna sidan så är flera av ingredienserna i dessa uttorkande och kväver hårsäckarna. PS, Är D:fi extreme hold dåligt om man vill motverka tunnhårighet

Läs mer här:


Läs mer: Vax som inte är dåligt för hårbotten?