Valerie Aflalo: “Det känns naturligt för mig att välja eko för mitt yttre”


Av: Lovisa CarlbergPublicerat: 22 October 2016Varje vecka träffar vi inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips och -tricks. Den här veckan har vi träffat snygga Valerie Aflalo! Hon bloggar om sitt liv som småbarnsmamma till två och designer, för många är hon också en ständig inspirationskälla på Instagram!Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Ett läppbalsam från Ak Skincare, en concealer ( är ju småbarnsmamma) och ett uppiggande rouge.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Jag lägger ganska mycket tid på rengöring och återfukting av huden så säkert 20 min om dagen skulle jag tro. Kanske det inte är så mycket ändå? Älskar i alla fall att känna mig ren och fräsch i huden!Har du några knep som du tycker fler borde känna till?– Ja!

Se artikeln här:


Läs mer: Valerie Aflalo: “Det känns naturligt för mig att välja eko för mitt yttre”