TV4:s drastiska beslut – tvingades evakuera tjejerna från gården – Expressen


Det har stormat på tv-bonden Dennis Anderssons gård.

Inför kvällens beslut valde TV4 därför att ta till en drastisk åtgärd och evakuera de kvinnliga brevskrivarna från gården i ”Bonde söker fru”.

”Detta gjordes även för tjejernas skull”, skriver programledaren Linda Lindorff på sin blogg.

Det har varit dramatiskt kring Dennis Andersson och hans brevskrivare i årets säsong av ”Bonde söker fru”. Förra veckan bröt exempelvis Liselotte Jonsson ihop när hon insåg att det började närma sig ett val.

I kvällens avsnitt, som sänds på TV4 klockan 20.00 är det så dags för tv-bonden att fatta sitt beslut. Innan dess hade dock TV4 tvingats ta till drastiska åtgärder för att lugna ner stämningen på gården.

”Som ni vet var det redan innan valet väldigt stormigt med nervositet och gråt. När valet sedan är gjort är det så mycket känslor hos både Dennis och hans tjejer att vi var tvungna att ge honom en paus från all passion och dramatik. Dennis behövde vila sitt huvud och få sova en natt helt ostört för att kunna tänka och göra rätt val. Vi fick helt enkelt evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor”, skriver programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

LÄS MER: Tv-profilens stora ilska – mot TV4

Hon fortsätter:

”Det kan tyckas lite överdrivet men faktum är det blir så otroligt intensivt på gårdarna. Så mycket tankar, attraktion och känslor. Bönderna behöver få sin chans att känna efter och tänka. Reda ut vad det är som gör att han känner det han känner. Ibland är attraktionen så stark att allt logiskt tänkande försvinner. Ibland är det praktiskt tänkande som ställer till det och förblindar så mycket att attraktionen förträngs och kärleken kvävs”.

Linda Lindorff beskriver i bloggen att produktionen valde att låta Dennis Andersson få en natt för sig själv efter sitt val.

”Han behövde få tid att tänka och känna utan närvaro av frestelser och förförande flört”, skriver hon.

LÄS MER: Ilskan efter fula trippelspelet

Men den drastiska åtgärden vidtogs även för att de kvinnliga brevskrivarnas skulle må bättre.

”Detta gjordes även för tjejernas skull. Konkurrensen och känslorna påverkade dem så mycket att de inte mådde bra. De behövde också tid för sig själv för att reda ut vad de faktiskt har för känslor för Dennis”, skriver Linda Lindorff.

För Aftonbladet bekräftar Dennis Andersson att tjejerna evakuerades från gården. Han uppger dock att det var produktionens val – och att han gärna hade haft kvar tjejerna på gården.

– Ja, det hade väl gått lika bra ändå. Det var deras val ju. Sen var det så klart lite gött. Jag var i väg med polarna och kunde snacka som man gör, säger han till tidningen.

Han slår också tillbaka mot att det ska ha varit dålig stämning på gården.

– Det kan upplevas som att det var väldigt spänt. Men så var det inte i verkligheten. Jag upplevde det i alla fall inte så. Vi hade väldigt roligt. Så det ser mycket värre ut än vad det var, säger han till Aftonbladet.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:Källa: TV4:s drastiska beslut – tvingades evakuera tjejerna från gården – Expressen