TV4 tvingas ändra programmet – efter Leonoras kärlekskrasch – Expressen


Tv-bonden Leonora Vilhelmssons stormiga kärleksliv fortsätter att sätta käppar i hjulet för ”Bonde söker fru”.

Efter uppbrottet med kärleken Louise tvingas TV4 spela in eftersnacket på nytt.

– Det kändes inte rätt, säger Leonora Vilhelmsson

Tv-bonden Leonora Vilhelmssons, 40, avhopp från årets ”Bonde söker fru” skapar ytterligare hinder i produktionen.

TV4 tvingades inte bara snabbt hitta en ersättare till Leonora efter att tv-bonden i smyg träffade kärleken, bakom kameran, och hoppade av programmet tidigare i höstas.

LÄS MER: Tv-bondens stora sorg – efter svåra uppbrottet

Nu avslöjar Leonora att även eftersnacket till årets säsong av ”Bonde söker fru” måste spelas in på nytt. Denna gång på grund av uppbrottet med kärleken Louise, 27.

– Jag hade gjort eftersnacket ihop med Louise, och jag kan inte visa upp något i november, december som kraschade i oktober. Det kändes inte rätt, säger Leonora Vilhelmsson.

Efter att Leonora lämnats av kärleken Louise i oktober, tog hon själv kontakt med producenten och bad om att göra ett nytt eftersnack. TV4 gick med på begäran.

– Jag var uppe i Stockholm och gjorde den med Linda. Under uppföljningen var jag väldigt sårad och mådde väldigt dåligt, säger Leonora.

LÄS MER: Leonoras kärleksbeslut – efter ”Bonde söker fru”

”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff har tidigare berättat i sin blogg om nyinspelningen med tv-bonden.

”Idag träffades jag och Leonora för första gången sen uppbrottet med Louise. Vi spelade in ett nytt slut på säsongen med henne och givetvis pratade vi om allt som hänt.” skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Trots strulet under produktionen är relationen mellan bonden och TV4 god.

”Det var ju mycket som hände kring Leonora, och mycket som hann hända under tiden efter inspelningen så det kändes fint att få ge tittarna en mer uppdaterad bild av hur kärleken utvecklats för henne. Allt detta är redan inspelat och tittarna kommer att få se det i det sista avsnittet den här säsongen.” berättar Clara Tengbom, exekutiv producent för ”Bonde söker fru”.

Den före detta ”Bonde söker fru”-deltagaren avslöjar även att hon kan tänka sig att ställa upp i nästa säsong, om TV4 vill det.

– Om de vill ha med mig så skulle jag överväga det. Jag vet själv, moraliskt, att det inte var bra gjort att dejta innan, säger Lenora Villhelmson och tillägger:

– Men nu var det detta som hände – jag föll som en fura för den här kvinnan, och hon lämnade mig. Jag är stolt över produktionen, att de såg det på ett mänskligt sätt.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer:Källa: TV4 tvingas ändra programmet – efter Leonoras kärlekskrasch – Expressen