Tv-profilens stora ilska – mot TV4 – Expressen


Liselotte Jonsson får hat på sociala medier efter sin medverkan som brevskrivare i TV4:s ”Bonde söker fru”.

Nu riktar deltagaren kritik mot kanalen, och menar att de framställer henne som någon hon inte är.

– Om jag hade vetat att de skulle vinkla så fruktansvärt mycket så skulle jag aldrig vågat vara med, säger Liselotte Jonsson till Aftonbladet.

Hon letar efter kärleken i årets säsong ”Bonde söker fru” – men drabbas av hat på sociala medier efter sin medverkan i programmet.

Liselotte Jonsson, 21, var en av nötbonden Dennis Anderssons brevskrivare i årets säsong av det lantliga dejtingprogrammet, och fick umgås med de andra utvalda på hans gård.

LÄS MER: Stora förändringen i Bonde söker fru

Men nu riktar Jonsson stark kritik mot TV4 för hur hon framställs i tv, och menar att kanalen har vinklat programmet så hon hamnar i dålig dager. Därför låter hon nu bli att titta på programmet när det sänds.

– Jag känner inte igen mig själv och det gör inte min bekantskap eller familj heller. Det är inte jag som sitter där. Jag känner bara att de har klippt ihop det ganska snyggt för att få bra tv. Jag mår mycket bättre om jag struntar i att kolla på det, säger Liselotte Jonsson till Aftonbladet.

LÄS MER: Plötsliga avhoppet i ”Bonde söker fru” TV4 valde att mörka

LÄS MER: Därför stoppades Bonde-Erik av TV4

Hon säger också att hon inte hade valt att ställa upp i ”Bonde söker fru” i dag, nu när hon vet hur saker ändras.

– Om jag hade vetat att de skulle vinkla så fruktansvärt mycket så skulle jag aldrig vågat vara med. Det hade jag inte varit, säger Jonsson.

Deltagaren menar att det är hennes stormande känslor som gör att hon får näthat efter programmet.

– I och med att jag är en person som visar mycket känslor, glädje och är så öppen och pratar så är det klart att de har vinklat mig vid många tillfällen. Jag har fått fruktansvärda kommentarer, speciellt på nätet, säger hon.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Läs mer här:Källa: Tv-profilens stora ilska – mot TV4 – Expressen