Tv-profilen misstänks ha dött i en överdos


Valerie Fairman, känd från tv-serien ”16 år och gravid”, har dött, 23 år gammal.
Enligt hennes familj rör det sig om en överdos, skriver TMZ.
Valerie Fairmans kompis ska ha hittat henne medvetslös.Tv-profilen Valerie Fairman, känd från MTV:s dokusåpa ”16 år och gravid”, har hittats död.
Enligt uppgifter från familjen ska det röra sig om en överdos, uppger TMZ.
Valeries mamma berättar för TMZ att Valerie Fairman var hemma hos en kompis i Coatesville, Pennsylvania, under onsdagen. Där ska Fairman ha varit inne i badrummet och inte svarat när vännen ropat på henne. TMZ skriver att vännen till slut bröt in dörren till badrummet och hittade henne medvetslös.
Obducenten testar nu Valerie Fairmans kropp för giftanalys, för att se exakt vad som är dödsorsaken, men står fast vid att det verkar röra sig om en överdos.

LÄS MER: Stjärnan attackerade exets nya flickvän


LÄS MER: Jenelle Evans gravid – bilolyckan bekräftar

Valerie Fairman har arresterats ett antal gånger innan sin död. Bland annat ska Fairman ha anhållits av polis för prostitution och för att hon inte ville låta sig arresteras.
Bara en vecka innan sin död så arresterades hon för at hon vägrade arrest och använde falsk identifikation. Hon skulle ha infunnit sig för rättegång i januari.
Drogproblem är något som Valerie Fairman kämpade mot i flera år – något som också skildrades i realityserien ”16 år och gravid”, skriver TMZ. Hon var med i serien för sju år sedan, då hon var gravid.
Hennes barn, sju år gamla dottern Nevaeh, bor för tillfället med Valerie Fairmans mamma.


Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se artikeln här:


Cred & Källa: Tv-profilen misstänks ha dött i en överdos