Tove Lo svarar på tittarstormen efter Idol 2016 | Idol | Expressen – Expressen


Tove Lo smekte sig själv mellan benen under sitt uppträdande i ”Idol 2016″ – och fick en tittarstorm mot sig.

Nu slår stjärnan tillbaka och uppmanar andra att också ta på sig själva lite mer.

”Att ta på sig själv är helt ofarligt. Det är till och med kul”, skriver hon i ett inlägg på Facebook.

Det var i fredags som Tove Lo uppträdde i TV4:s familjeprogram ”Idol 2016″. Tove Lo, som är en Sveriges just nu största världsartister, är känd för sina provokativa scenframträdanden och bland annat har hon vid flera tillfällen visat brösten under sina konserter.

Inför framträdandet hade Tove Lo inte fått några restriktioner av TV4 och framträdandet med hitlåten ”Cool girl” blev kontroversiellt.

När Tove Lo, iklädd tröja och trosor, i slutet av låten smekte sig själv mellan benen rasade tittarna. Många tittare var upprörda och menade att ”Idol” är ett ”familjeprogram”.

LÄS MER: Utbredd ilska mot Tove Los sexuella gest i ”Idol 2016″

Tove Lo: ”Leka med våra kroppar”

Men i ett inlägg på Facebook slår Tove Lo nu tillbaka mot de upprörda tittarna. I stället uppmanar hon andra att också ta sig själva mellan benen lite mer.

”Tack Idol!! Alla tjejer som såg mitt uppträdande och vars föräldrar satte chips i halsen för att jag tog på mig själv – oroa er inte!”, skriver hon och fortsätter:

”Att ta på sig själv är helt ofarligt. Det är till och med kul. Vi är alla fria att leka med våra kroppar hur vi vill. Hon, han och hen.”

LÄS MER: Tove Lo stoppades av Youtube – var för grov

Tove Lo om Idol 2016: ”Förvånad”

Tove Lo kommenterade även tittarilskan kring sitt framträdande efter ”Idol” i fredags. I ett mejl till Expressen skrev världsstjärnan att hon hade svårt att förstå kritiken.

”Jag är väldigt förvånad faktiskt. Jag pratar ofta, när jag reser omkring, om hur Sverige kommit så mycket längre när det gäller jämlikhet mellan män och kvinnor, och kvinnors sexualitet. Jag har svårt att se att någon rasat över om en kille gjort ett Michael Jackson-move”, skrev hon då.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt att läsa här:


Källa: Tove Lo svarar på tittarstormen efter Idol 2016 | Idol | Expressen – Expressen