Svala långbyxor, samt svala långärmade skjortor/tröjor. Material? Butik?


Jag söker svala brallor och svala långärmade tröjor/skjortor nu inför sommaren. Har glidit runt i jeans hela livet och har klarat mig rätt fint då jag normalt inte svettas så mycket, men känner nu att jag skulle vilja testa att få ner kroppstemperaturen en grad eller två. Har förstått att linnebyxor ska vara the shit om man vill ha tunna och svala brallor, men hur pass skrynkliga blir linnebrallor? Jag kommer köpa mörkgrå eller svarta brallor, vilket kanske påverkar hur pass mycket skrynkel som syns. Finns det en linne-bomull-blandning som också är sval (men kanske inte lika sval som 100% linne) men som kanske minskar risken för enormt skrynkel?

Läs mer här:


Källa/Cred: Svala långbyxor, samt svala långärmade skjortor/tröjor. Material? Butik?