Susanne Barnekow: ”Jag är väldigt noga med vad jag äter”


Vi gillar inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips. Den här veckan ställer vi frågor till skönhetsbloggaren Susanne Barnekow i artikelserien vi kallar ”Min skönhet”. Susanne är skönhetsredaktör på Plaza Kvinna och bloggar om skönhet här – klick! Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Så svårt att välja en sak men det får nog bli min mineralfoundation från Idun Minerals.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Oj, då ska vi se här. På morgonen lägger jag väl 10 minuter på min hudvårdsrutin och 15-20 på makeup och hår och på kvällen ska ju allt av och då lägger jag kanske en ansiktsmask – så 10-15 minuter där också. Så om man pusslar ihop det landar det väl på 35-45 minuter per dag

Fortsätt att läsa här:


Läs mer: Susanne Barnekow: ”Jag är väldigt noga med vad jag äter”