Susanna söker kärleken i TV-succén – Norrköpings Tidningar


16:00 | 2018-03-30

Hon är en riktig linslus, spontan och gillar att stå i centrum. För många i Valdemarsvik är hon ett känt ansikte från nyårsensemblen. När hon inte jobbar hemma, vaccinerar kalvar eller reparerar trasig utrustning på gården går det att se henne spela musikal eller göra krogshow i Norrköping.

– Jag tror att tv-programmet lockar till sig en annan publik jämfört med dem jag annars kommer i kontakt med ute efter ett uppträdande som frilansare inom showbiz. Det finns såklart två ”Susannor”. Jag bor på gården och här jobbar jag också halvtid på dagarna.

Hon ser verkligen fram mot att sändningarna startar. TV4 har börjat presentera kandidaterna och uppmanar tittarna att höra av sig brevledes.BILD: Rikard W Larsson

|

Mjölkbonde. Susanna Karlsson på hemmaplan. Hon varvar arbetet på gården med showbiz. Ena dagen vaccination av kalvar. Andra kvällar krogshow i Norrköping.

– Det här ska bli spännande. Jag har varken speciella krav på utseende eller personlighet. Nervös? Nej, det är jag inte. Nu drar det ju igång!

Susanna Karlsson berättar att hon fick ofrivillig hjälp med att söka till programmet i slutet av förra året. En kamrat anmälde henne i tysthet.

Vad behöver han tänka på som ska leva ihop med dig?

– Att inte vara fyrkantig, helst spontan och redo att ta dagen som den kommer. En positiv livsinställning är viktigt, likaså att hänga med i svängarna. Problem är till för att lösas.BILD: Rikard W Larsson

|

På scen. Susanna Karlsson gör en av många roller i nyårsrevyn SOS i Vika.

Är du lätt att leva med?

– Ja, det tror jag. Jag är inte så styrig och saknar behovet av att allt ska vara på ett visst sätt. Jag är bra på att anpassa mig vilket också kan ses som en svaghet, men det jobbar jag på. I en relation gäller det att ge och ta. Jag är mycket trygg i mig själv och har ingenting att dölja!BILD: Rikard W Larsson

|

Bland djuren. Djurintresset har alltid legat djupt hos Susanna Karlsson.

Att plötsligt bli en offentlig person med allt vad det innebär?

– Det känner jag varken rädsla eller press inför. Det jag tvekar lite för är att bilden av mig som förmedlas blir rätt och inte förvrängs. Men hela biten med att jag får stå i fokus och bli filmad ska bli jättekul och har heller aldrig känts främmande. Jag gillar att vara i rampljuset.

Vad är viktigast i en relation?

– Ärlighet, kommunikation och en stor portion kärlek. Kärlek för mig är att våga vara helt transparent inför någon, utan krusiduller. Du vågar visa vem du är fullt ut oavsett brister och tidigare motgångar i livet.

Slutligen, kommer du att hitta kärleken?

– Först och främst hoppas jag förstås att några söker. Många killar har en stor stolthet. Men den eller de som vågar fatta pennan ligger steget före och visar att de är säkra i sig själva. De visar ganska tidigt att de har kvalitérna jag söker – självständighet, trygghet och att de följer sitt hjärta.

Fotnot: Vill du följa Susanna på instagram? Här är adressen: ussakarlsson.

Läs mer:Källa: Susanna söker kärleken i TV-succén – Norrköpings Tidningar