Studie med kopplingar till livsmedelsindustrin bagatelliserar farorna med socker

En studie, nyligen publicerad i The Annals of Internal Medicine, konstaterar att rekommendationerna att dra ner på socker vilar på bräcklig vetenskaplig grund. Vad ska man nu tro? Nå, organisationen bakom studien – International Life Sciences Institute – bär det fina namn som livsmedelsföretag som Coca-Cola, General Mills, Hershey’s, Kellogg’s, Kraft Foods och Monsanto gömmer sig bakom. De tjänar stort på vår sockerkonsumtion och frågan är vad de prioriterar – din hälsa eller sina egna vinster? The New York Times: Study Tied to Food Industry Tries to Discredit Sugar Guidelines Läs vidare → Inlägget Studie med kopplingar till livsmedelsindustrin bagatelliserar farorna med socker dök först upp på Kostdoktorn.

Läs mer:


Läs mer: Studie med kopplingar till livsmedelsindustrin bagatelliserar farorna med socker


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *