Soraya Lavasani: “Jag tycker om att framhäva ögonen”


Av: Lovisa CarlbergPublicerat: 01 October 2016Varje vecka träffar vi inspirerande profiler som berättar om sin syn på skönhet och som delar med sig av sina bästa skönhetstips och -tricks. Den här veckan har vi snackat med journalisten, TV4-profilen och programledaren Soraya Lavasani! Du känner säkert igen henne från både nyhetsmorgon och som från rollen som nyhetsankare. Nu är hon nygift och delar med sig av sina bästa skönhetstips och de största missarna.Vad måste alltid finnas i din sminkväska?– Rouge och läppcerat.Hur lång tid lägger du på din skönhetsrutin varje dag?– Oftast blir jag ju tungt sminkad på jobbet så när jag är ledig bär jag helst så lite smink som möjligt, om det inte är fest förstås! Men jag är noga med att smörja in mig varje morgon och kväll, både ansikte och kropp.

Fortsätt att läsa här:


Läs mer: Soraya Lavasani: “Jag tycker om att framhäva ögonen”