Sommarens recensionstävling är avslutad – blev du en av vinnarna?


Av: Naturligt SnyggPublicerat: 08 August 2017Tack till alla er som varit med och betygsatt era favoritprodukter i webbshoppen i sommar: era rekommendationer och betyg gör det lättare för andra att hitta nya favoriter och välja rätt bland alla naturliga skönhetsprodukter! Bland alla som varit med och tävlat och betygsatt produkter har vi utsett tre välförtjänta vinnare:1:a pris går till Mira Stolpe Töreman som hittat en ny favorit i RMS Beautys snygga och naturliga sminkset Pop Collection:Fantastisk palett med allt som behövs i makeupväg i otroligt snygga färger. Kul att få prova många produkter från RMS, den känns väldigt prisvärd. Jag köpte den efter att jag upptäckt att min lilla bebis blev ledsen när jag sminkade mig med mitt vanliga smink, kanske för att det luktade kemiskt. Med paletten från RMS kan jag vara nära henne och pussa på henne med sminket på! Rekommenderas varmt!Grattis Mira som vinner ett presentkort på 1000 kr i webbshoppen + Pop Collection!Vinsterna för 2:a & 3:e pris är varsitt ex av den recenserade produkten – och dessa två vinnare är:Ebba Sundberg som recenserade den superpraktiska menskoppen Organicup:Trött på illaluktande tampongsnöre, läckande bindor, onödigt lång mens och oralsexlösa dagar

Läs mer här:


Läs mer: Sommarens recensionstävling är avslutad – blev du en av vinnarna?