Sigrids okända kärlekskrasch – Expressen


Sigrid Bergåkra har hittat kärleken igen – i miljonären Pål Mases.

I kväll sänds säsongsfinalen av ”Bonde söker fru” där paret berättar om sin relation och framtiden.

Nu berättar Sigrid Bergåkra om sin okända kärlekskrasch och uppslitande period före TV4-programmet.

– Jag hade i ett par år en relation med en ridande polis från Barcelona, säger hon.

För lantbrukaren Sigrid Bergåkra var det ett ultimatum att den man som skulle bli hennes livskamrat ville delta i ”Bonde söker fru 2016″.

– Ska man klara av att hänga med i mitt liv så är det ett bra test att man kan pallar pressen under en tv-inspelning och kan stå upp för mig då jag exempelvis hade en kärleksnatt med Erik (Bäckman, en annan av bönderna i programmet, reds anm), säger hon.

Länge trodde Sigrid Bergåkra att hon skulle förbli ofrivillig singel.

– Det kändes helt jäkla omöjligt att hitta en partner. Jag såg mig sitta ensam på ett glasberg, säger den populära ”Bonde söker fru”-deltagaren, som av en kompis och kollega uppmanades att söka till TV4-programmet.

Sigrid Bergåkra valde en bit in i säsongen att skicka hem alla sina friare, på grund av bristande passion. I stället kom Pål Mases in, en miljonär hon träffat på en hästtävling och blivit blixtförälskad i. Nu är han en väldigt viktig del i hennes liv.

– Han betyder allt! Han är livet för mig just nu.

LÄS MER: Påls exfru var med vid det heta mötet med Sigrid

För sex år sedan skilde sig Sigrid Bergåkra, men innan hon hittade kärleken igen i Pål Mases hade hon ett särboförhållande med en sju år äldre spanjor, Vincente, som var dressyrtränare och ridande polis.

– Jag lärde känna honom och hans dåvarande fru genom ridsporten för ungefär 15 år sedan. Då hans fru gick bort i cancer och jag skilde mig blev vi ett par.

– Vincente bodde hos mig när han var i Sverige och jag pendlade ner till honom så ofta jag kunde. Men det var svårt med logistiken för vi hade barn i varsitt land.

LÄS MER: Sigrid Bergåkras tragedi efter bröstförstoringen

Efter ett par år bestämde sig paret att avsluta relationen.

– Det var slitsamt och sorgligt för vi tyckte väldigt, väldigt mycket om varandra. Men vi kom fram till att det var bättre att dela på oss som vänner och lyckönska varandra.

– När man verkligen älskar någon på riktigt, då vill man varandra väl även om det blir med någon annan än med en själv.

Det är nu 1,5 år sedan de bröt upp, men Vincente och Sigrid har fortfarande kontakt.

– Vi gick igenom mycket med varandra under vår tid ihop och vi kollar av och skriver till varandra då och då. Han har liksom jag träffat en ny partner.

Ja, vad säger Pål Mases, som kom in i slutet av ”Bonde söker fru”-säsongen om att du har kontakt med dina ex…?

– Ingen av oss har något kontrollbehov, vi ger varandra lösa tyglar och litar på varandra. Jag har lite kontakt med de andra brevskrivarna också, de ger mig ryggdunkar och jag vet att de också mår bra i sina liv nu. Erik och jag och Linnea (bonden Erik Bäckman ”valde” i programmet Linnea, reds anm) har mycket kontakt. Linnea är ju från Bollnäs och vi har bestämt att vi ska träffas – alla fyra – med Pål nu under julhelgerna.

FÖLJ EXPRESSEN NÖJE PÅ FACEBOOK: https://www.facebook.com/expressennoje/?fref=ts

Fortsätt att läsa här:Källa: Sigrids okända kärlekskrasch – Expressen