Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Subscribe to Feed

SVT-profilens nya kärlek: "Superkär"


SVT-programledaren Sofia Rågenklint, som tidigare var gift med sångaren Patrik Isaksson,  avslöjar nu att hon har en ny kärlek – en man i Helsingborg.– Jag är superkär, säger hon och berättar att hon långpendlar till honom.Hösten 2011 separerade Sofia Rågenklint, 42, och artisten Patrik Isaksson, 45, för andra gången. Patrik fann en ny kärlek – och snart hade även Sofia tagit sig vidare.2013 kom nyheten att hon flyttar hon ihop med kärleken Anton Strand, 41, advokat som synts i ”Byggfällan”, i ett nytt hus i Stockholm. Men snart gick även de åt varsina håll.LÄS MER: Sofia Rågenklint flyttar ihop med nya kärleken Nu berättar Sofia Rågenklint att hon har en ny kärlek, en man som bor i Helsingborg. Där spenderar hon mycket tid numera.Eftersom Sofia Rågenklint har sina båda barn varannan vecka i Stockholm, blir det till att långpendla.Just nu arbetar hon med serien ”Brottsligt” i SVT Barnkanalen, ett program om brott för barn i åldern sju till tolv.Men för att kunna vara tillsammans med kärleken på sina barnfria veckor jobbar hon på SVT i Malmö.– Jag har en väldigt bra arbetsgivare och så jobbar jag mycket på SVT i Malmö. Så jag utgår mycket därifrån, säger hon.Paret träffades gnom gemensamma vänner och har nu varit tillsammans i tre år.De har inga planer på att flytta ihop.– Det blir lite svårt om man är särbo men har barn på olika håll. Om någon ska flytta så får exet flytta. Vi funkar rätt bra som särbos, säger hon.LÄS MER: Sofia Rågenklint talar ut om skilsmässanOch några gemensamma barn planerar de inte heller att skaffa– Nej, det är vi färdiga med. Vi har två barn på varsitt håll som är våra. Det är perfekt. Inga fler barn.Förutom ”Brottsligt” arbetar Sofia Rågenklint med flera andra program som snart ska sändas, som ”Djursjukhuset” och ”Auktionssommar”.Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: SVT-profilens nya kärlek: "Superkär"

Kungen förtvivlad av sorg


Bankdirektörens hustru, Marianne Bergengren, fann honom i parets hem i Klosters i Schweiz.– Jag gick in i hans sovrum och såg att han låg med huvudet mot bokhyllan. Jag ringde läkare på en gång, säger hon till Svensk Damtidning. Bergengren drabbades år 2000 av en hjärninfektion och återhämtade sig aldrig riktigt helt. Han orkade inte jobba som förr, utan tog en mer rådgivande roll. Men kungavännen hade ett fortsatt rikt socialt liv.

Läs mer här:Originalartikeln: Kungen förtvivlad av sorg

Haag & Lundgren emigrerar


Duon arbetade tillsammans som programledare i “Historieätarna” och ingen kunde ta miste på deras speciella kemi. Romansen inleddes dock inte under de bästa förutsättningarna då paret var gifta på varsitt håll. LÄS MER: Lotta Lundgrens kärlekslycka med Erik Haag Lotta och Erik valde att lämna sina respektive för kärleken till varandra. När Martina Haag, 52, öppet rasade mot sin makes otrohet blev saken inte bättre och allt utvecklades till en dramatisk följetong i media. Men nu är det dags att lämna det förgångna och skapa nya kapitel.

Läs mer här:Originalartikeln: Haag & Lundgren emigrerar

Då får vi se prinsessan Madeleine igen


Prinsessan Madeleine inviger EM i ridsport.

Se artikeln här:

Originalartikeln här >: Då får vi se prinsessan Madeleine igen

Jonas Olsson: ”Jag råkade sparka sönder en tavla och fick böta 200 000 kronor”


Efter nio år i Premier League är Jonas Olsson, 34, tillbaka i Allsvenskan med sitt Djurgården. Café ställer 19 snabba frågor till försvarsklippan.

Se mer här:


Cred & Källa: Jonas Olsson: ”Jag råkade sparka sönder en tavla och fick böta 200 000 kronor”