Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Subscribe to Feed

Uppdraget genomförs


Här kommer bilder på när Sara och Simon genomförde uppdraget i huset alldeles nyss. Riktigt duktiga var dom, skoj att se. Peter och Martin pratar om bestraffning eftersom de eventuellt var lite för snabba, så de funderar på buren för någon av dom.

Läs mer:

Uppdraget genomförs

Zlatans överraskande superdeal


Genom en rad samarbeten kammar han hem ytterligare mångmiljonbelopp varje år. LÄS MER: Brittiska pressen: ”Zlatan har en jättestor…” Under fyra år var Zlatan bland annat frontface för drycken Vitamin Well, men sedan årskiftet är det ett avslutat kapitel. Istället står det nu klart att den svenske fotbollshjälten tar sig an ett annat lukrativt reklamjobb. Men det handlar inte om ett varumärke från sportvärlden. Zlatan ska under ett flera år promota Samsungs produkter, rapporterar Dagens Media.

Fortsätt att läsa här:Originalartikeln: Zlatans överraskande superdeal

Världsstjärnans sorg efter döda maken


Benny, som bara var 58 år gammal, avled hastigt i Australien där han befann sig med hustrun och världskända mezzosopranen Anne Sofie von Otter som ska uppträda på Operahuset i Sydney 22-24 mars. LÄS MER: Svenska världstjärnan chockad av makens sexterror Hur det blir med den saken är av naturliga skäl ytterst oklart. – Anne Sofie är givetvis helt förkrossad och chockad. De har ju varit gifta i nästan 30 år, säger en källa i hennes närhet till Stoppa Pressarna.

Läs mer här:Originalartikeln: Världsstjärnans sorg efter döda maken

Vilken tvål använder ni?


Jag använder dudu osun tropical black soap. Känner mig riktigt ren efteråt och har en behaglig tropiskt doft. Dock så kan det vara lite uttorkande men har fuktkräm för det. Den fungerar också bra på min eksem jag ibland får Vilken tvål använder ni?<img src="http://feeds.feedburner.com/~r/Fb-Forum-Hr-Kroppsvrd_aprill2011/~4/iVVLAaBgITw" height="1" width="1" alt=""/>

Fortsätt att läsa här:


Läs mer: Vilken tvål använder ni?

Kendall Jenner rappar om sin vagina och ja – det är pinsamt


År 2014 skulle Kim Kardashians make Kanye West, 40, göra Kims småsystrar Kendall och Kylie Jenner till rapstjärnor.– Kanye har snackat med alla sina kompisar och sagt att både Kendall och Kylie är ”extremt talangfulla” och att han vill jobba med dom i studion, berättade en källa för The Sun då. – Han vill vara manager åt dom och han har redan börjat skriva låtar åt dom och planerat deras outfits. Hans designteam håller just nu på att arbeta fram en cool image för tjejerna. Han är så peppad på hur framgångsrika de kommer bli

Se mer här:


Cred & Källa: Kendall Jenner rappar om sin vagina och ja – det är pinsamt