Find Us on Facebook Follow Us on Twitter Subscribe to Feed

Kronér anmäld för sexuellt utnyttjande


Den inkomna anmälan lyder:– NN misstänks för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning efter att under perioden 2013-2015 utnyttjat sin ställning över målsägande på ett sådant sätt att målsägande känt sig tvungen att ingå i en sexuell relation med NN. LÄS MER: TV4 bryter helt med Martin Timell Kvinnan, i dag 28 år, har sex vittnen som är beredda att styrka hennes berättelse. Kronér nekar till anklagelserna.

Se artikeln här:Originalartikeln: Kronér anmäld för sexuellt utnyttjande

Ny årstid – dags att byta ut dina hudvårdsprodukter?


Av: Hannah SjöströmPublicerat: 24 October 2017Känner du stram och torr i huden nu på hösten? Det kan vara läge att byta ut några av dina hudvårdsprodukter för att mata huden med mer fukt och näring. Vår nya ekologiska hudvårdsterapeut Katarina Berglund ger några tips: Efter en lång härlig sommar med mycket fukt i luften kan det hända att huden reagerar nu när vädret är lite kallare och även torrare. I takt med att det blir kallare ute kommer vi att sätta på värmen inomhus, vilket gör luften inne ganska torr.En del reagerar med att få en stram hud som känns torr på ytan, medan andra inte märker av säsongsförändringar alls.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Ny årstid – dags att byta ut dina hudvårdsprodukter?

Tystnaden talar mellan bonden Fredrik och Lotta


Speeddejter är nytt för bonden Fredrik och när Lotta kommer in i rummet lägger sig tystnaden som ett svalt täcke över paret.

Fortsätt läsa:Källa: Tystnaden talar mellan bonden Fredrik och Lotta

Bönderna vi får se i TV4 och på TV4 Play


Här är bönderna vi får följa i linjära tv-sändningen av Bonde söker fru i TV4 och på TV4 Play

Fortsätt att läsa här:Källa: Bönderna vi får se i TV4 och på TV4 Play

Jeans av bra kvalité under 1.000kr?


Jag söker jeans som är normala över lår och smalnar av nertill dvs slim tapered tror jag? Eller regular slim kanske det heter. Jag vill gärna ha jeans av bra kvalité men som helst inte kostar över 900-1.000kr. Vissa har sagt till mig att kolla in Nudie eller Tiger jeans men de kostar 1.200-1.500kr men är det där man får lägga sig för att få bra jeans

Fortsätt läsa:


Källa/Cred: Jeans av bra kvalité under 1.000kr?