Schwimmer: Är ingen ”Vänner”-återförening


HOLLYWOOD. Sorry, alla ”Vänner”-fans.Den så kallade återföreningen av de sex huvudrollsinnehavarna i den populära tv-serien riskerar att bli en besvikelse.Det säger David Schwimmer när Nöjesbladet träffar honom i Beverly Hills. – Det är ingen ”Vänner”-återförening, uppger den 49-årige stjärnan.
– Det är en tillställning för att hylla regissören Jimmy Borrows som vi jobbade mycket med under de första säsongerna av ”Vänner”.
Schwimmer tar emot för att lansera miniserien ”American crime story – the people vs OJ Simpson”. Det är tio avsnitt om en av USA:s genom tiderna mest uppmärksammade rättegångar.
LÄS OCKSÅ PLUS Så gick det sen för vännerna
Spekulationerna flödar
Men samtalet glider snart in på ”Vänner”. Internet har de senaste dagarna kokat över av spekulationer att Schwimmer, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry och Courtney Cox ska återförenas och vad det kan betyda för ”Vänner”.
Men Schwimmer skjuter ner fansens förhoppningar om nya avsnitt av tv-serien som under tio år lockade rekordpublik.
– Jag vet inte ens om alla kommer. Jag vet att alla ska försöka dyka upp. Men det är ingen återförening. Det är en tillställning för att hylla regissören som vi alla beundrar och tycker så mycket om.
I ”American crime story – the people vs OJ Simpson” spelar Schwimmer advokaten Robert Kardashian, som var en av OJ:s närmsta vänner.

Läs mer här:


Cred & Källa: Schwimmer: Är ingen ”Vänner”-återförening