Sanna Nielsen sjuk inför julen i SVT


SVT:s julvärd Sanna Nielsen är sjuk.
Enligt kanalen kan hon inte prata och tvingas nu vila upp sig inför sändningen på lördag.
Samtidigt har hon ställt in intervjuer.I början av november presenterade SVT sin nya julvärd – Sanna Nielsen, 31.
Med bara dagar kvar till sändningen har sångerskan drabbats av sjukdom. Enligt SVT har Sanna Nielsen blivit förkyld och kan inte prata.
För att klara av lördagens sändning måste hon nu vila upp sig. Därför har hon också ställt in intervjuer.

LÄS MER: Sanna Nielsen blir årets julvärd i SVT

Bara dagar efter att Sanna Nielsen presenterats som julvärd fick sångerskan ta emot hat och hån på nätet. Bland annat handlade det om hennes utseende.
I ett inlägg på Facebook har Sanna Nielsen slagit tillbaka mot sina belackare.
”Jag vill kommentera alla horribla kommentarer jag fick kring mitt utseende”, skrev hon dagen efter att programledarrollen blev offentlig.

Sanna Nielsen berättar också att de hånfulla kommentarerna känns som mobbning.
”Jag är ganska van vid att många har synpunkter kring mitt utseende. Har aldrig riktigt förstått varför man måste säga sin ‘kritik’, för det är väl självklart att man kan få tycka att något inte är snyggt men varför måste man säga det? Jag vet att många tänker att det får jag väl tåla. Alla kan väl inte tycka om dig eller vad du har på dig. Du måste väl tåla kritik?”, skriver hon och fortsätter:
”Att en tröja med bara axlar skulle vara så irriterande för folk är för mig en gåta. Ni behöver inte tycka om det jag har på mig, men vad är det för sätt att uttrycka sig på? Det handlar om en tröja”, skriver hon.

LÄS MER: Sanna Nielsen slår tillbaka mot hatet

Sanna Nielsen har tidigare också berättat om nervositeten inför sändningen.
– Jag är lite nervös för allting. Det är ju en direktsändning. Skulle jag inte tända ljuset direkt, så blir det väldigt bra tv. Jag kan säga att jag inte är bra på att tända ljus.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Sanna Nielsen sjuk inför julen i SVT