Röd och känslig hy i ansiktet


Skulle vilja ha råd från er som också har problem med hudrodnader i ansiktet (eller kanske snarare ni som har blivit av med problemen ;) ) Jag har haft det rätt länge, och jag är inte helt säker på vad det beror på men antar att det skulle kunna bero på att min hud är känslig? Jag har en del synliga kärl runt ögonen samt mörka påsar under ögonen, vilket brukar tyda på att man har tunn hud. När jag precis tvättat mig är alltid huden som rödast, men hela dagen ser huden röd ut om man jämför med halsen och resten av kroppen. Ska sägas att jag har lite problem med finnar också, som kommer i perioder så om jag ska prova några nya produkter vill jag ju också att de ska vara bra för finnarna. Ska sägas att min kropp har också relativt lätt att få typ "tillfälliga" röda märken, typ om någon legat emot och ibland tillsynes utan anledning.

Fortsätt läsa:


Läs mer: Röd och känslig hy i ansiktet