Reflektion – Varför tröttnar vi (inte) på vissa plagg?


Andreas Weinås, 4 januari 2018 Textstorlek A A En artikel som jag velat skriva en längre tid handlar om vad som egentligen påverkar eller förändrar vår syn på plagg vi har köpt. Jag tror de flestas förhoppning är att varje nytt plagg skall bli en hörnsten i garderoben men ibland blir det tyvärr inte så. Idag skall jag titta närmare på min egen garderob och försöka se vad som fått vissa plagg att lämna medan andra finns kvar i decennier. Först och främst skall vi klargöra att detta är mina personliga tankar och åsikter. De behöver inte på något sätt vara samma för just dig som läsare men förhoppningsvis kanske det finns delar av det som kan kännas igen och kanske t om bidra till att minska eventuella felköp i framtiden.

Fortsätt läsa:


Källa/Cred: Reflektion – Varför tröttnar vi (inte) på vissa plagg?