Populära tv-paret har gjort slut – Lindorff i tårar – Expressen


Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i ”Bonde söker fru” år 2015. Under programmets gång uppstod starka känslor mellan paret . Efter inspelningarna lämnade Hanna Sundin sitt hem i Jämtland och flyttade in på köttbondens gård i Hassela, i Hälsingland.

Ett år senare tog paret ytterligare ett steg i sin kärleksrelation. Stefan Hildingsson friade och fick ett ja.

Men något bröllop hann det inte bli. Nu har paret gått skilda vägar, något som bekräftas av ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff.

”Måste tyvärr ge er lite tråkiga kärleksnyheter denna morgon – älskade Stefan och hans Hanna har gjort slut. Jag är både chockad och ledsen. Det här trodde jag skulle hålla för evigt. De var perfekta för varandra. Trodde jag” skriver hon på Instagram och fortsätter:

LÄS MER: Leonora Wilhelmsson dejtar igen – efter tuffa uppbrottet

”Nu är det slut. Hanna har flyttat därifrån. De är fortfarande vänner men har valt att fortsätta sina liv på var sitt håll. Fy så trist. Nu gråter jag. Men jag hoppas innerligt de finner lyckan på annat håll”.

https://www.instagram.com/p/BilfjTRnVxu/

Stefan Hildingsson bekräftar för Aftonbladet att paret har separerat, men att de skildes som goda vänner.

– Ja, jag kan bekräfta att vi inte längre lever ihop. Hanna flyttade härifrån för ungefär två månader sedan. Det blir så ibland i livet, man vet aldrig med kärlek. Sådant här hände på stenåldern också, säger Stefan Hildingsson.

Hälsingebonden säger att han är lite ensammare nu, men ångrar trots allt inte sin medverkan i realityserien.

– Det var hur kul som helst. Dels programmet, dels att träffa Hanna. Tiden med henne har varit enastående, vi har haft det jätteroligt tillsammans, säger han till Aftonbladet.

Året efter att Stefan Hildingsson och Hanna Sundin medverkat i ”Bonde söker fru” ställde hennes pappa, Per Sundin, upp i programmet.

– När man ser hur bra det gick för mig och Hanna så kan man ju ha lite förhoppningar, sa Stefan Hildingsson då i Länstidningen Östersund.

Expressen har sökt Stefan Hildingsson och Hanna Sundin.

LÄS MER: Linda Lindorffs kärlekspanik för bonden

Se mer här:Källa: Populära tv-paret har gjort slut – Lindorff i tårar – Expressen