Paris Hilton säger förlåt till Lindsay Lohan!


Det verkar som om Paris Hilton insåg att det var orättvist av henne att förolämpa Lindsay Lohan på sin reality show efter allt! (läs mer här) Hon har officiellt bett om ursäkt till Lindsay både offentligt och privat! Hon sa till TMZ, ”Jag ber om ursäkt till Lindsay för kommentaren jag gjorde. Jag skämtade runt men det var onödigt och tankelöst. Jag har kontaktat Lindsay så att jag an säga det till henne i person.” Vad vuxet av dig Paris! Vi är inte helt säkra om om det är allt som krävs för att få Lindsay att förlåta henne dock… Men ett steg i rätt riktning är det i alla fall! Relaterade bildserier Det bästa och sämsta modet på Nylon-partyt! Brun utan sol tabbar! Veckans sämst klädda kändisar! Kändisar kan vara så underliga!

Se mer här:


Paris Hilton säger förlåt till Lindsay Lohan!