Ozzys överdos när frun kämpade mot cancern


Ozzy Osbourne överdoserade på piller när han fick reda på att hans fru Sharon fått ett anfall under hennes cancerbehandling.
Det avslöjar Kelly Osbourne i en ny bok.Black Sabbath-sångaren Ozzy Osbourne har aldrig varit känd för sitt helylle-liv. I dotterns nya bok, ”There is no f*cking secret” avslöjar hon att Ozzy överdoserade på piller, precis när hennes mamma fick ett anfall och var tvungen att åka till sjukhuset. Händelsen inträffade när Sharon Osbourne behandlades för sin tjocktarmscancer.
Sköljde ner piller med vodka
I boken beskriver Kelly hur hon springer till sin pappa för att berätta att de måste åka till sjukhus.
”Pappa stod där i sina kalsonger och jag såg när han tog en handfull med piller från en burk och svalde dem” skriver hon och fortsätter:
”Sen sköljde han ner dem med vodka”.

LÄS MER: Sharon Osbourne hamnade på sjukhus

När de väl kom in i ambulansen på väg till sjukhuset satte Ozzy handen över sin frus mun för att se om hon andades. Samtidigt svimmade han.
Ambulanspersonalen försökte slita bort honom men av gammal vana gjorde rockstjärnan motstånd och ambulansen tvingades stanna.
Bad om att de inte skulle ringa polisen
Kelly skriver i boken att hon bönade och bad att de inte skulle ringa polisen. Hon lyckades övertyga dem men tvingades spänna fast sin pappa med ett buntband.

LÄS MER: Ozzy Osbournes ursäkt efter otroheten: ”Sexberoende”

Väl på sjukhuset placerades Sharon i ett rum medan Ozzy i ilfart skeppades in i ett annat rum för att behandlas för alkoholförgiftning och överdos.
– Pappa klarade inte av tanken på att förlora mamma, förklarar Kelly Osbourne i boken.
Hyllar Robin Williams
Kelly Osbourne skriver också om hur komikern Robin Williams var en stor hjälp för Sharon Osbourne under hennes kamp mot cancern.
Komikern kom hem till familjen under en period när hon var på väg att förlora kampen mot cancern.
”Han kröp ner hos mamma och sen stannade han i huset hela dagen. Efter det bestämde hon sig för att gå tillbaka till cellgiftsbehandlingen.”

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Ozzys överdos när frun kämpade mot cancern