Örtigt, naturligt och gott!


betyg 4

recension skäggtvål

Face Forest Soap från Mr Natty är enligt mitt tycke en väldigt intressant produkt. Det är en produkt som direkt väckte min uppmärksamhet. FFS är en tvål i aluminium burk likt ett skäggvax/(balm), det i sig är annorlunda. När jag väl öppnade burken så kom det fram ett ”Mmmm” ur mig. Den här tvålen luktade så gott, örtigt och fräscht; samtidigt kändes det uppfriskande, som om jag tog en promenad ute i skogen.

recension skäggtvål

Tvålen gjorde det den skulle göra. Den löddrade jättefint, doftade gott och tvättade ur all ”smuts” från skägget. Dock gav den en stram känsla efter ursköljning vilket inte var så behagligt, om jag jämför den med en annan tvål i marknaden, Damn Good Soap Company Beard Soap för att vara exakt, så är FFS sämre i den aspekten. Jag känner att jag behöver använda en Beard Conditioner efteråt, eller massera in extra mycket olja.

recension skäggtvål

Denna tvål, som jag tidigare nämnt, doftar supergott. Den gör sitt jobb, och det känns tryggt att använda tvålen, då den är tillverkad av helt naturliga och ekologiska oljor och råvaror. Dock dras betyget ned en aning på grund av den strama känslan efter ursköljning, därav ger jag denna tvål en svag fyra.

groomingbetyg4minus

Läs mer här:

Originalartikeln: Örtigt, naturligt och gott!