Orazio Luciano Trunk Show den 18-19 november på Spiga 3


Andreas Weinås, 14 november 2016 Textstorlek A A Vi fortsätter tipsa om Trunk Shows i vårt avlånga land och näst på tur är Orazio Luciano, ett av Neapels främsta skrädderier som besöker Spiga 3 i Göteborg nu till helgen för deras andra gemensamma trunk show. Ni som följt Manolo ett tag minns kanske vår recension av den måttsydda kavaj vi lät sy upp från Orazio Luciano i slutet av förra året. Det är inte en av de billigaste aktörerna av måttsytt men vad som slog mig var att resultatet faktiskt i mitt fall var bättre än mycket skräddarsytt jag testat. Efter lite mer än ett års användning har min kavaj blivit en av garderobens absoluta favoriter och förmodligen ett av de tre plagg jag är mest nöjd med av allt jag beställt. Hantverksnivån och mängden handmoment är tveklöst i linje med många skräddarsydda alternativ och den stora skillnaden är att man inte har tre avprovningar på plagget

Läs mer:


Källa/Cred: Orazio Luciano Trunk Show den 18-19 november på Spiga 3