Nya förändringar i "Bonde söker fru" – Expressen


Bonde söker fru” firade tio år i höstas.

När TV4-programmet återvänder nästa gång blir det med nya förändringar.

”I vårt fall innebär det att man ibland måste ändra i formatet för att vara så sann som möjligt”, skriver programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

Tio säsonger har gått av TV4:s succéprogram ”Bonde söker fru”. Men inför nästa säsong kommer ett och annat att förändras i tv-programmet. Det avslöjar programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

”Vår kära producent vill gå ännu mer mot reality och den dokumentära känslan. I detta är jag enig. ‘Bonde söker fru’ är äkta och vi har alltid satt innehåll framför allt annat. Visst ska det vara vackert och snyggt producerat, men det viktigaste är som alltid att är att få fram det som verkligen sker och sägs utan omtag och krusiduller. I vårt fall innebär det att man ibland måste ändra i formatet för att vara så sann som möjligt”, skriver Linda Lindorff i inlägget.

LÄS MER: Linda Lindorffs besvikelse efter bondens svek

Ändrar momentet i ”Bonde söker fru”

Dessutom har TV4-programmet tankar på att ändra upplägget för gruppdejterna i ”Bonde söker fru”.

”Vi tittar på hur man kan göra dem bättre för bönderna. Det är svårt att gruppdejta, det har vi märkt, så för böndernas skull måste vi hitta ett sätt att göra det så att det blir kul samtidigt som de får bra chans att lära känna tjejerna eller killarna”, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

”Det ska vara kul för er tittare att ses så klart men viktigaste för kärlekens skull är att bönderna får tillräckligt med tid för att veta vilka de känner mest för. Jag vill gärna få in mer dans här för det har visat sig att i dansen kommer man nära och man får en alldeles speciell känsla för den man har i sin famn när det känns rätt. Det är ju spännande tycker jag.”

LÄS MER: Så gick det sen för bönderna i ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff hoppas på kvinnlig bonde

Till nästa säsong hoppas Linda Lindorff också på att kunna få med en ny kvinnlig bonde som en av deltagarna. Hon skriver dock att det har varit svårt under åren eftersom så få kvinnliga bönder söker till tv-programmet.

”Tyvärr är det så att väldigt få kvinnliga bönder söker till Bonde söker fru, och vi kan ju inte kvotera in någon. De som är med i programmet är med för att de är våra favoriter oavsett kön. Men jag hoppas att vi kommer hitta någon i år. Vill verkligen ha en kvinna med. Vi har haft två år utan så nu är det baske mig dags”, skriver hon.

Följ Expressen Nöje på Facebook – där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Se mer här:Källa: Nya förändringar i "Bonde söker fru" – Expressen