Naomi Campbell rånad och hotad


LONDON. Supermodellen Naomi Campbell reste till Paris utan säkerhetsvakter.
Då blev hon utsatt för ett rånförsök och dödshotad, avslöjar hon nu i en intervju.Den kända modellen har tidigare aldrig talat om det som hände i samband med ett besök i Paris 2012. Men nu berättar hon i en intervju i tv-programmet “Wendy Williams Show” om den skräckfyllda upplevelsen.
Campbell, 46, hade rest till Paris och hämtats upp av en chaufför, men hon hade låtit bli att ordna med säkerhetsvakter.
– Jag hade tagit ett plan från Schweiz till Paris, vilket är en timme ungefär. Jag ringde inte efter säkerhetsfolk, det var bara en snabb visit, säger hon.
Följde efter henne
I intervju berättar hon att hon möttes av en chaufför på flygplatsen, som inte var den person som brukade köra henne.
– De följde efter mig från flygplatsen. De attackerade mig. De öppnade min bildörr och sa “Naomi Campbell, vi ska döda dig”.
Campbell var på väg för att träffa designern Azzedine Alaïa vid hans butik i Paris när rånförsöket inträffade och lyckades ta sig in i byggnaden oskadd, även om hon efteråt fick sitta i rullstol. Rånarna försökte även ta hennes väska, vilket hon inte gick med på.
– Skulle jag låta den här mannen ta min väska med alla pass eller skulle jag slåss för den? Mitt beslut var att jag inte skulle släppa ifrån mig väskan, berättar hon i ”Wendy Williams Show”.
Stjärnmodellen berättar också att hon vet precis hur Kim Kardashian, 36, kände sig efter att hon blev rånad i Paris i oktober förra året. Vid det tillfället försvann smycken för stora belopp när rånare slog till mot byggnaden där Kardashian bodde. Hon hotades med vapen och bakbands i badrummet innan gärningsmännen försvann.
Rånar superkändisar
Naomi Campbell hävdar att det troligen var samma gärningsmän – en liga som riktat in sig på att råna superkändisar. Hon slår också tillbaka till de som menar att attackerna mot superkändisar är bluff.
– Jag avskydde att få höra att de här historierna inte var sanna. Det var helt sant och det hände mig och det har hänt till en del andra också som är kända, men det är inte jag som ska berätta om det.

Fortsätt läsa:


Cred & Källa: Naomi Campbell rånad och hotad